به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، محمود احمدينژاد در دومين روز سفر چهارم هيات دولت به استان خراسان رضوي، در جمع مردم شهرستان زاوه، زاوه را پايتخت جوانمردي، ايمان و صفا عنوان كرد و گفت: مردم اين ديار در دامان خود اديبان، مجاهدان و انديشمندان بزرگي تربيت كردهاند.
وي با خستهنباشيد به دستان پربركت كشاورزان، دامداران، و كارمندان، يادآور شد: هنگامي كه قرار شد به اين شهرستان سفر كنيم، در دل حسرت خوردم كه در دور اول سفرهاي استاني حضور در اين شهرستان از دستمان رفت. صدها سال از پرچم توحيد و عظمت ملت ايران دفاع كرده و 33 سال در برابر بيادبيها و فشارهاي قلدرهاي جهاني، ايستادهايد و هنوز خسته نشدهايد.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود به واژه اوليالباب اشاره كرد و يكي از ويژگيهاي آنان را تعقل عنوان كرد و ادامه داد: آنها نه تنها در برابر حق تسليم ميشوند، بلكه زندگي آنها تلاش براي رسيدن به حق و حقيقت است. آنها به دنبال زندگي متعالي هستند و اين امر نيز در سايه پذيرش، شناخت و تبعيت حق صورت ميگيرد. خداوند در فطرت انسانها اسماء الهي را به امانت گذاشته و از آنها خواسته كه اين اسماء را در وجودشان شكوفا كنند و كرامت، عظمت و زيبايي انسان بودن را به نمايش درآورند.
رييس قوه مجريه با بيان اينكه عقلا از عمر خود درست استفاده ميكنند، تصريح كرد: هرجا افتخاري وجود دارد، حاصل يك تعقل درست و كامل است و هرجا پستي و سقوط وجود دارد، اين امر حاصل عدم تعقل است.
احمدينژاد به وضع امروز دنيا اشاره كرد و گفت: اشكال آنهايي كه دائما سروصدا ميكنند، در يك جا بمب مياندازند و جايي ديگر را غارت ميكنند، بيعقلي و كنار گذاشتن عقل است، در غيراينصورت انسان عاقل متوجه ميشود از همان دستي كه بدهد، از همان دست ميگيرد. آنها اگر عقل داشته باشند، ميدانند اگر به زور دستان خود را در جيب ملتها بكنند اين پول آنها را نابود ميكند.
رييسجمهور مشكلات كنوني امروز دنيا را حاصل بيعقلي دانست و يادآور شد: آنهايي كه دائما جنايت ميكنند، عقل را كنار گذاشتهاند. صهيونيستها سالهاي متمادي است كه فلسطينيها را از خانهشان دزديده و به زندان فرستادهاند. تمام اين اقدامات، نتيجه بيعقلي آنها است. وي اظهار كرد: به خدا پخمهترين آدمهاي عالم، صهيونيستها هستند. پخمهتر از آنها نيز حاميان آنها بوده كه فكر ميكنند به اين اطراف بيايند و به فكر منافع خود باشند و نميدانند كه اين پيمانه روزي پر ميشود. (اين اظهارات احمدينژاد شعارهاي مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل را به دنبال داشت)
رييس دولت دهم با افتخار از اينكه ملت ايران اهل تعقل هستند، زورگويان عالم را مورد خطاب قرار داد و گفت: آنها خيال ميكنند هنگامي كه ميگوييم به راه خدا برگرديد، به دنبال سياسي هستيم و نميدانند كه اگر به راه خدا بيايند، از ديگران چيزي كم نميشود. به راه خدا بياييد كه به نفع شما است.
به گزارش ايسنا، احمدينژاد در ادامه خاطرنشان كرد: دشمنان مي نشينند و دائما نقشه ميكشند و به دنبال ضربه زدن به ملت ما هستند، اما بدانيد كه ملت ايران دست شما را خوانده و براي نقشههاي شما، هيچ ارزشي قائل نيستند.
رييسجمهور ادامه داد: خداوند در جاي جاي ايران نعمتهاي فراواني قرار داده است. ما يك خانواده بزرگ هستيم و بايد دست به دست هم داده و ايران را مانند يك نقاشي زيبا و كامل جلوي چشم جهانيان قرار دهيم.
احمدينژاد با اشاره به خدمات عمراني در اين شهرستان، قول احداث يك بيمارستان و سالنهاي ورزشي براي دختران و پسران را به اهالي اين سرزمين داد.
وي با اشاره به كمبودهاي آب در اين منطقه تاكيد كرد: اگر لازم باشد، از درياي مازندران براي شما آب ميآوريم.
وي در پاسخ به مطالبه مردم براي ايجاد مصلا در شهرستان زاوه گفت: اعتبارات خوبي براي ايجاد مصلا ميدهيم، اما به دليل اينكه به مركز داده ميشود، تا به اينجا برسد، حكايت گلوله برفي را تداعي ميكند.
همچنين رييسجمهور درباره درخواست مردم براي ايجاد مراكز دانشگاهي با طرح اين سوال كه چطور است دانشگاه تهران را به اينجا بياوريم، گفت: ظاهرا دانشگاه پيام نور وجود دارد، اما بدون ساختمان است كه ساختمان دانشگاه پيام نور را به شما هديه ميدهم.
براساس اين گزارش، محمود احمدينژاد پس از سخنراني در جمع اهالي شهرستان زاوه عازم شهرستان تربتحيدريه شد.
روزي ريشه مستكبران به دست ملتها برچيده خواهد شد
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) محمود احمدينژاد كه در جمع مردم خواف سخن ميگفت، با تاكيد بر اينكه قرآن براي همه بشريت است و براي كمال بشريت و براي پايه جامعه سعادتمند از طرف خداوند فرستاده شده است، گفت: براي استقرار توحيد و عدالت در عرصه جهاني، نيازمند حاكميت كل قرآن و حاكماني هستيم كه تمام قرآن را دريافت ميكنند و معلوم است كه چه كسي قرآن را كامل دريافت ميكند. كسي كه ايمان او كاملترين است و از خطاها به دور است. كسي كه از جنس پيامبر(ص) و آسمان است. ما نيازمند انساني كامل هستيم، انساني كه تمام اسماء الهي در آن متجلي شده باشد.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به جنايتهاي جنايتكاران و قدرتهاي بزرگ و همچنين صهيونيستها گفت: كافي است ملتها و دولتهاي منطقه فقط يك اخم بكنند و در پي اين اخم صهيونيستها از ترس شان از منطقه رفته و كفششان را هم جا ميگذارند و پيش اربابان خود باز ميگردند.
رييسجمهور با بيان اينكه راه هدايت و راه نجات قرآن است و مستكبران در راه شيطان حركت ميكنند، تصريح كرد: آنها را نصيحت ميكنيم كه دست از اين كارهايشان بردارند و تصور نكنند كه با اين كارها جاودانه ميشوند. به آنها توصيه ميكنيم به راه خدا و انسانيت برگردند؛ چراكه اين به نفع آنهاست، به ملتهاي ايران، پاكستان، افغانستان، حاشيه خليج فارس احترام بگذارند و حقوق ملتها را به رسميت بشناسند.
وي افزود : خيال نكنيد كه جنايتهايي كه ميكنيد و پولهايي را كه ميگيريد و به جاي آن سلاح ميدهيد، بيپاسخ ميماند. ملتهاي منطقه فهرستي دارند كه هر روز جنايتهاي مستكبران را علامت ميزنند و جمع ميكنند و بدانيد روزي خواهد آمد كه با دست قدرت ملتها، ريشه مستكبران برچيده خواهد شد و به زودي دست انتقام الهي بيرون خواهد آمد و انتقام اين جنايتها را خواهد گرفت.
رييسجمهور بخش ديگري از سخنان خود را به اهميت ساختن ايران اختصاص داد و گفت: همراه با هم و با تلاش و كوشش بايد ايران را بسازيم و آباد كنيم.
احمدينژاد به برخي از مشكلات شهرستان خواف و در عين حال توانمنديها و ظرفيتهاي اين شهرستان اشاره كرد و گفت: اعلام شد كه كشاورزان اين منطقه دچار خشكسالي هستند، براي رفع خشكسالي، منابع جديد آب بايد ايجاد كنيم و قرار است با توافق صورت گرفته، شاهد انتقال آب از تاجيكستان به خراسانرضوي باشيم و به خدا اگر لازم باشد، از درياي مازندران و خليج فارس آب ميكشيم كه شما بدون آب نمانيد.
احمدينژاد در عين حال تصريح كرد كه از آب موجود بايد درست استفاده كنيم و در عين حال از شيوههاي جديد آبياري نيز استفاده شود.
وي گفت: دولت سال گذشته 140 ميليارد تومان براي كمك به كشاورزان به اين استان اختصاص داد، انشاءالله امسال اين مقدار را زياد كرده و سهم شهرستان خواف را نيز افزايش ميدهيم.
وي همچنين به بحث معدن و كارخانجات فولاد در اين استان اشاره كرد و گفت: انشاءالله امروز بعد از اين مراسم، يكي از معادن سنگ آهن در اين منطقه افتتاح خواهد شد. وي تصريح كرد: هركس در ايران و خواف بخواهد، روي معادن سنگ باقيمانده سرمايهگذاري كند، دولت با كمال وجود از آن حمايت ميكند، البته به شرطي كه وقتي اين معادن فعال شدند، اول جوانان خواف را مشغول به كار كند.
رييس جمهور سخنان خود را با تشكر از مردم اين شهرستان و خواندن دعا به پايان رساند.
هيچ كس نميتواندجلوي اراده ملت ايران بايستد
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، محمود احمدينژاد كه در جمع مردم رشتخوار سخن ميگفت، با اشاره به وضعيت كنوني جامعه بشري و وجود جنگها، تبعيضها و تحقيرها گفت: همه اين مشكلات كه اكنون در جهان مشاهده ميكنيد، به خاطر اين است كه حاكمان مستقر بر مراكز قدرت جهاني به جاي پرستش خداي يگانه شيطان و هواي نفس خود را ميپرسند و در واقع شيطان را جاي خدا قرار دادهاند.
وي گفت: اگر صاحبان قدرت و ثروت جهان خدا را پرستش كنند، ديگر انبارهايشان را از بمب اتم، بمب هاي شيميايي و سلاح پر نميكنند و ديگر به دنبال اشغال سرزمينهاي ديگران نيستند.
رييس جمهور با طرح اين پرسش كه ببينيد چرا صهيونيست ها اين گونه هستند؟ گفت: وجود آنها سرشار از عفونت است و همه انديشه و كلام آنها سرشار از زشتي و بداخلاقي و تجاوز است. آنها به اين علت به اينجا رسيدهاند كه به جاي پرستش خداي يگانه هواي نفس و شيطان را مورد پرستش قرار ميدهند.
احمدي نژاد با بيان اينكه رسيدن به اصل آزادي ، تعالي ، عزت، زندگي شرافتمند، امنيت و آرامش ، همه و همه در سايه عبوديت خداوند متعال حاصل ميشود ، گفت: هر چه عبادت خالصتر باشد و انسان متعاليتر ، زندگي زيباتر خواهد بود.
وي در سخنان خود با تبريك فرا رسيدن ولادت حضرت زهرا (س) و امام خميني (ره) و بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي به زندگي كوتاه حضرت زهرا (س) اشاره كرد و گفت: ايشان در عمر كوتاه خود در نقطه اوج كمال انساني قرار داشتند و در زندگي ايشان زيباترين جلوههاي يك انسان كامل به نمايش در آمده است.
رييس جمهور در بخش ديگري از صحبتهاي خود با بيان اين كه خدا را شكر ميكنيم كه ملت ايران ، ملتي با تقوا است، ادامه داد: از همين جا ميخواهم از زبان شما مردم عزيز به قدرتهاي بيفرهنگ عالم نصيحت كنم كه به عبوديت خداوند برگرديد و اين به نفع شما است. به راه ملتها برگرديد و بدانيد اگر روزي ضرورت ايجاب كند، همين مردم و جوانان رشتخوار كافي هستند كه شما را به خاك مذلت بنشانند.
رييس دولت دهم و نهم با اشاره به طراحيهاي دشمنان در مقابل ملت ايران، گفت: اين فشارها و طراحيها براي اين است كه جلوي پيشرفت و ساختن ملت ايران را بگيرند. آنها دوست ندارند ايران پيشرفت كند و آنها مي دانند كه اگر ملت ايران كاري را بخواهند انجام دهد و اراده كند، اگر همه سلاطين عالم نيز جمع شوند، نميتوانند جلوي اراده ملت ايران بايستند. آنها مي دانند كه اگر ملت ايران به جايگاه شايسته خود برسند، ديگر حناي آنها نزد ملتها رنگي نخواهد داشت و اگر تمام شياطين نيز جمع شوند كه مانع در راه پيشرفت ايران ايجاد كنند، نميتوانند به هدف خود برسند.
احمدي نژاد به اهميت كار و تلاش براي ساختن ايران و به وظايف دولت و مردم در اين زمينه اشاره كرد و بر عزم همگان جهت حركت در راه ساختن ايران تاكيد كرد.
رييس جمهور سخنان خود را با تشكر و دعا به پايان رساند.
حركت در مسير ولايت، حركت در صراط مستقيم است
به گزارش خبرگار اعزامي ايسنا محمود احمدينژاد كه براي اولين بار به شهرستان باخرز سفر كرده بود، به اهميت توجه به احكام الهي اشاره كرد و گفت: هر كس در مسير ولايت الهي حركت كند، در واقع در صراط مستقيم قرار گرفته است و به سعادت واقعي دست پيدا ميكند.
وي با اشاره به اهميت نيكي به پدر و مادر و ديگران و رعايت حقوق انسانها، رسيدگي به بينوايان و محرومين افزود: خدواند انسان را خلق كرده كه در بالاترين مراتب قرار بگيرد و در اين راستا حركت كند و نخواسته است كه انسانها در فقر، تبعيض و سختي زندگي كنند.
احمدينژاد با بيان اينكه مشكلات كنوني جامعه بشري ناشي از حاكميت غيرمتقين بر مراكز جهاني است، اين افراد را كساني دانست كه تقواي الهي و حقيقت انساني خود را فراموش كردهاند و راه را براي تسلط شيطان بر عمل و انديشه خود باز كردهاند.
احمدينژاد با اشاره به وضعيت كنوني جامعه بشري و اشغالگريها، تجاوزها و تبعيضهايي كه وجود دارد، گفت: اينها ناشي از اين است كه عدهاي كه خدا و خود را فراموش كردهاند و فاقد تقواي الهي هستند، بر مراكز جهاني حاكم شدهاند و آنها به واعظ الهي توجه نميكنند و موعظه نميپذيرند.
رئيس دولت نهم و دهم با بيان اينكه ما خدا را سپاسگزاريم كه ملت عزيز ايران و مردم عزيز شهرستان باخرز اهل تقوا هستند، گفت: از همين جا و از زبان شما خطاب به اين قدرتهاي فاسد حاكم بر جهان ميگوييم كه ما شما را نصيحت ميكنيد، تقواي الهي پيشه كنيد و اگر به واعظ الهي توجه نكنيد، دست تقدير الهي سنتهاي الهي و دست قدرت ملتها بهزودي شما را از مراكز قدرت به زير خواهد كشاند.
احمدينژاد بخش ديگر از صحبتهاي خود را به اهميت ساختن ايران اسلامي اختصاص داد و گفت: امروز همه بايد دست به دست هم بدهيم و با همدلي ايران عزيز را بسازيم.
احمدينژاد با اشاره به ويژگيها و خصوصيات شهرستان باخرز و مردم آن و با بيان اينكه براي بار اول است كه به اين شهرستان ميآيد، گفت: در مورد ساختن و پيشرفت و آباداني كارهايي را ما بايد انجام دهيم و كارهايي را شما مردم عزيز.
احمدينژاد با اشاره به عزم دولت براي اختصاص دادن ساختمان و امكانات براي دانشگاه اين شهرستان به مشكل آب كشاورزان اين منطقه اشاره كرد و گفت: مشكل آب كشاورزان اين منطقه را انشاالله حل ميكنيم حتي اگر لازم باشد از درياي مازندان آب به اين منطقه بكشيم.
وي همچنين وعده ساختن دو ورزشگاه يكي براي دختران و يكي ديگر براي پسران اين منطقه را داد و گفت: انشاالله تسهيلات خوبي نيز براي جوانان اين شهرستان جهت كار و تلاش اختصاص داده خواهد شد.
احمدينژاد در ادامه با تاكيد بر اينكه امروز تلاش براي آباداني، توليد و ايجاد اشتغال يك وظيفه و ماموريت است و بايد همه در اين راستا تلاش كنيم، گفت: ما بايد پشتيباني كنيم و امكانات بدهيم و شما عزيزان نيز آستين همت را بالا بزنيم و تلاش كنيد شهرستانتان را آباد و به عنوان يك شهرستان نمونه معرفي كنيم.
رييس جمهور سخنان پاياني خود را با تشكر از مردم و خواندن چندين دعا از جمله دعا براي فرج آقا امام زمان به پايان رساند.
رييسجمهور گفت: سفرهاي استاني در راستاي تحقق اهداف انقلاب اسلامي است و به عنوان راه و رسم خدمتگزاري ادامه مييابد.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به مشهد مقدس دكتر محمود احمدينژاد در صحن جامع رضوي در جمع مردم مشهد و زائران امام رضا (ع) اظهار كرد: خداي بزرگ را سپاسگزارم كه در آستانه ميلاد حضرت زهرا (س) و به بهانه صدمين سفر استاني دولت و در راستاي دور چهارم سفرهاي استاني توفيق پيدا كرديم بار ديگر به استان خراسان رضوي سفر كنيم.
احمدينژاد با بيان اينكه «اولين جلسه هيات دولت در دولت نهم و دهم براي تبرك در مشهد مقدس برگزار شد» ادامه داد: مردم خراسان صدها سال راه و ياد امام رضا (ع) را به بشريت معرفي كردند، مردم خراسان با استعانت از امام رضا (ع) هزاران عالم و مجاهد بزرگ را تربيت كردند و در راه استقرار حاكميت ولايت از جان و موجوديت خود ايثار كردند.
رييسجمهور با بيان اينكه «خراسان و مشهد مركز ايران و مركز انديشههاي علوي است» گفت: انشاءالله از همين جا انديشه مهدويت به تمام عالم منتشر خواهد شد.
وي در بخش ديگر از صحبتهاي خود به مجاهدتها و ايستادگيهاي مردم خراسان در راه دفاع از ارزشها و آرمانها و ولايت اشاره كرد.
وي بخش ديگر صحبتهاي خود را به اهميت سفرهاي استاني اختصاص داد و گفت: اكنون صدمين سفر استاني در حال برگزاري است. سفرهاي استاني را مرحوم شهيد بزرگوار و عزيز شهيد رجايي كه چهرهاي درخشان و ماندگار در عرصه مديريت مردمي هستند پايه گذاري كردند و در دوران كوتاه دولت خود با هيات دولت به استانهاي گوناگون سر كشيدند و در كنار مردم و همراه مردم بودند و بعد از شهادت اين بزرگوار اين سنت حسنه مغفول ماند.
احمدينژاد افزود: دولت نهم و دهم به تاسي از فرهنگ انقلاب و پيامبر اسلام (ص) و اهل بيت (ع) و امام بزرگوار و رهبري عزيز انقلاب اين سنت را دوباره احياء كرد و در واقع سفرهاي استاني در راستاي تحقق اهداف دولتهاي دهم و نهم و يا همان اهداف انقلاب اسلامي است.
رييسجمهور در ادامه با بيان اينكه «در ابتداي آغاز سفرهاي استاني خيليها باور نميكردند كه اين سفرها شكل بگيرد يا آغاز شود و ادامه پيدا كند» گفت: در ابتداي شكل گيري دولت نهم برخي از همكاران در دولت كه بعدها به دلايلي دولت را همراهي نكردند در جلسه اول دولت با اين موضوع يعني سفرهاي استاني مخالفت ميكردند و ميگفتند اين امري نشدني است و اين نگاه، نگاه خيالي است، ميگفتند مگر ميشود دولت با تمام طول و عرض خود حركت كند و به شهرهاي مختلف سفر كند، ولي وقتي اصرار بنده و برخي از دوستان را مشاهده كردند گفتند اشكالي ندارد. دو سه سفر اول و دوم را كه برويم خسته ميشويد و ميبينيد كه نشدني است و حرف ما را قبول ميكنيد.
احمدينژاد گفت: امروز به لطف خداوند در جوار بارگاه ملكوتي امام هشتم (ع)، صدمين سفر استاني هيات دولت در حال برگزاري است و اعلام ميكنيم كه سفرهاي استاني نهادينه شده و انشاءالله به عنوان يك راه و رسم خدمتگزاري ادامه پيدا ميكند.
احمدينژاد در ادامه به اهداف سفرهاي استاني اشاره كرد و گفت: اولين هدف از سفرهاي استاني برپايي عدالت است، عدالت لازمه حيات طيبه و شكوفايي انسان است و اگر عدالت نباشد ارزشها، احكام و آرمانهاي الهي فرصت تحقق پيدا نميكند.
وي افزود: دولتي كه فقط در مركز بنشيند و با نگاه به اطراف خود و تحت فشار برخي از زيادهخواهان نزديك به دولت بخواهد تصميم بگيرد نميتواند عدالت را برپا كند.
رييسجمهور ادامه داد: عدالت زماني محقق ميشود كه فرصتها و امكانات و منابع عادلانه در سرتاسر زمين توزيع شود. عدالت زماني محقق ميشود كه هر وقت مديري بخواهد تصميمي بگيرد تمام نقاط كشور را در نظر بگيريم و نيشابور و تايباد و ديگر نقاط تفاوتي براي آن نداشته باشد و هر لحظه در مورد هر موضوعي ميخواهد تصميمگيري كند تمام نقاط ايران و مردم ايران بخصوص كساني كه داراي محروميت هستند و بعضا از دايره نگاه و رسيدگي دولت طي سالها خارج بودهاند، مورد توجه قرار گرفته و آنها بايد در اولويت قرار بگيرند.
احمدينژاد گفت: اگر عدالت نباشد، همبستگي ملي و عزتي نيز نخواهد بود. وي با تاكيد بر اينكه «اساس جمهوري اسلامي ايران بر پايه عدالت است» اظهار كرد: سفرهاي استاني ما را گامهايي به مقوله عدالت نزديك كرده است، اما تا تحقق كامل عدالت فاصله فراواني است و همچنان فاصله بين فقرا و برخوردارها و مناطق محروم و برخوردار بسيار عميق است.
احمدينژاد هدف دوم از سفرهاي استاني را خدمتگزاري نزديك به مردم از سوي مسوولان عنوان كرد و افزود: وقتي يك وزير و يا معاون رييسجمهور و يا يك مسوول از نزديك مردم را ببيند حرفهاي آنها را بشنود وضعيت منابع گوناگون را مشاهده كند و اين مشكلات را لمس كند نگاهش به خدمتگزاري تغيير ميكند، شنيدن كي بود مانند ديدن، مسوولي كه امور را از نزديك رصد ميكند و ميبينيد كمتر تحت تاثير جو سازيها و اطلاعات نادرست قرار ميگيرد.
احمدينژاد افزود: اساس حاكميت اسلام در ارتباط صميمانه و تنگاتنگ حاكمان با مردم است، مسوولي كه در كنار مردم نباشد، مردمي نيست و متعلق به انقلاب نيست و قطعا در انجام ماموريتهايش موفق نخواهد بود.
وي گفت: سفرهاي استاني كمك ميكند تا نگاه و انديشه مردم بلافاصله به مسوولان منتقل شود و كساني كه فقط از روي كاغذ با مشكلات مردم آشنا ميشوند نهايت كارشان نقل و انتقال به شمال شهر و حسابهاي ميلياردي شخصي خواهد بود.
رييس دولت دهم و نهم هدف ديگر سفرهاي استاني را تقويت محبت و مهرورزي عنوان كرد و گفت: اگر مردم يك ملت با هم مهربان نباشند و دوستدار يكديگر نباشند نميتوانند به سعادت واقعي برسند. مهرورزي راه و رسم پيامبران و اهل بيت (ع) است.
تا قطع تمام دستهاي اجحافگر به ملت خواهم ايستاد
به گزارش ايسنا رييسجمهور در جمع زائران حرم رضوي تصريح كرد: اگر مسوولي دلش از عشق به مردم سرشار نباشد نميتواند خدمتگزار خوبي باشد؛ زيرا عشق به مردم نشانه و تجلي عشق به خداست.
وي افزود: اگر مسوول يا فرد مدعي اعلام كند مومن و خداپرست است، اما در دل او عشق به مردم نباشد بايد بر ايمان و توحيد او ترديد كرد؛ زيرا عشق به خلق خدا نشانه عشق به خداست. يك مسوول، خادم و حاكم بايد عاشق مردم باشد و زماني اين اتفاق ميافتد كه ارتباط ميان آنها برقرار شود و از درد دلهاي يكديگر خبر داشته باشند.
رييسجمهور پيشرفت، تعالي و آبادي كشور را يكي از هدفهاي سفرهاي استاني عنوان كرد و گفت: بايد همه جاي ايران آباد شده، همه استعدادها شكوفا شود و 75 ميليون انسان مومن، شجاع و آزاده با يكديگر حركت كنند.
احمدينژاد بازيابي رابطه دولت و مردم را هدف ديگر سفرهاي استاني ذكر كرد و ادامه داد: ايجاد رابطه حقيقي ميان دولت و ملت و جلوگيري از فاصله مردم و حكومت يكي ديگر از اهداف سفرهاي استاني است و همه ميدانيم كه بالاترين آفت حكومت، ايجاد فاصله ميان مردم و حاكمان است. در حقيقت بالاترين آفت براي يك حكومت، ايجاد طبقه ثروتمندان و حاكمان است.
وي خاطرنشان كرد: اگر خداي نكرده در كشوري طبقه ممتازهاي با فاصله از مردم شكل بگيرد ديگر نبايد به صلاح و پيشرفت آن كشور اميد داشت. در طول تاريخ و امروز نيز همواره قدرتمندان و ثروتمندان تمايل داشته و دارند كه ممتاز باشند، نسبت به ديگران فخر بفروشند و خود را از همه برتر بدانند. اين يك ميل شديد خودبرتربيني و اشرافيت برآمده از قدرت و ثروت نامحدود است. ميل به ممتاز شدن همواره وجود دارد و از آن مواردي است كه شيطان در آن خيمه ميزند و دائما وسوسه ميكند.
رييسجمهور گفت: عدهاي خود را برتر ميشناسند و خارج از قانون و موازين براي خود امتياز بيشتري قائل ميشوند. كساني كه خود هيچ مشكلي نداشته باشند و تمام نيازهاي خود را تامين كرده و مشكلات خود را با يك تلفن حل كنند. اگر خداي نكرده در يك كشور و ملتي چنين طبقات ممتازهاي شكل بگيرد بايد فاتحه آن ملت را خواند.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه «باور هميشگي من اين بوده كه حاكميت متعلق به مردم است» اظهار كرد: دولت بايد به ملت برگشته و مردم به درون دولت برگردند و ميتوان يكي ديگر از اهداف اساسي سفرهاي استاني را برگرداندن دولت به دامن ملت عنوان كرد.
وي برگرداندن دولت به دامن ملت و باز كردن درهاي بسته دولت به روي مردم را يكي از اهداف اساسي سفرهاي استاني ذكر كرد و ادامه داد: اگر ملت وجود نداشته باشد دولت، مسووليت، اختيار و حكومت معنا ندارد.
به گزارش ايسنا، رييسجمهور تاكيد كرد: در طول سفرهاي گذشته تلاش كرديم فرهنگ خدمتگزاري نهادينه شده و فاصلهها برداشته شود. البته اين حركت سرآغاز راه است. ميل به ممتاز شدن همواره وجود دارد و اگر لحظهاي دولت و ملت غفلت كنند شرايط به سرعت تغيير ميكند و طبقه ممتازه شكل ميگيرد.
احمدينژاد تصريح كرد: در گوشه و كنار هنوز هم عادت و خوي طاغوتي، غيرمردمي، خودمالكبيني، دستاندازي به بيتالمال و هيچ انگاشتن بيتالمال وجود دارد اما به خواست خدا بايد اينها از اين سرزمين نوراني به طور كامل زدوده شود.
وي با بيان اينكه «شأن مديران و مسوولان جز خدمتگزاري و نوكري ملت نيست» تاكيد كرد: ميگويم تا تاريخ آن را ثبت كند. هركس غير از اين بينديشد غاصب است و متعلق به ملت و انقلاب نخواهد بود.
رييسجمهور يكي ديگر از اهداف سفرهاي استاني را نظارت بر عملكرد مسوولان محلي عنوان كرد و گفت: كارهايي صورت گرفته اما هنوز كامل نشده است. هنوز در گوشه و كنار، گزارشاتي ميرسد كه در دستگاه دولتي، به جاي خدمتگزاري، در انديشههاي ديگر هستند و كساني در گوشه و كنار وجود دارند كه فرصت خدمتگزاري را قدر نميشناسند. البته اين موارد بسيار اندك هستند. انشاءالله گزارشات نظارتي از مسوولان براي اطلاع مردم منتشر خواهد شد تا مردم در جريان عملكرد مسوولان خود قرار بگيرند.
احمدينژاد در محضر امام رضا (ع) خطاب به مردم اظهار كرد: بدانيد به فضل الهي تا جان در بدن دارم اين اهداف را پيگيري ميكنم و تحت هيچ فشاري، ذرهاي كوتاه نخواهم آمد.
بر اساس اين گزارش، رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تحولات در بازار و گرانيها و فشارهايي كه از جوانب گوناگون به ملت وارد ميشود، تصريح كرد: خوشبختانه ملت ما هوشمند هستند. حدود يك سال و نيم قبل در يك برنامه تلويزيوني درباره طرح هدفمندي يارانهها صحبت كردم. اين طرح بزرگترين طرح تحول اقتصادي بعد از انقلاب است و ميتوان آن را طرحي اساسي، انقلابي و در جهت منافع ملت عنوان كرد. به لطف خدا با هوشمندي ملت عزيز، اين طرح با موفقيت اجرا شد و موجب درخشش ملت ايران در عرصههاي جهاني گرديد.
وي ادامه داد: از همان روزي كه اين طرح اجرايي شد نگران بودم؛ چون بدخواهان و دشمنان ملت، اين عزت و پيروزي را نميپسندند، به دنبال ضربه وارد كردن هستند و ميخواستند از ملت ايران به خاطر هوشمندي و همبستگي انتقام بگيرند. آنها ميخواستند كاري كنند كه در بازار نابساماني ايجاد شود و همچنين كار بزرگ ملت در اين مسير را زير سوال ببرند و دائما شايعهپراكني ميكردند.
احمدينژاد تاكيد كرد: بيگانگان و بعضي عناصر داخلي در اقدامي غيرمردمي در بازار ارز و طلا كه ارتباطي هم به هدفمندي يارانهها ندارد اختلال ايجاد كردند. آنها با يك شيطنت و اقدامي از پيش طراحي شده، بازار سكه و ارز را به هم ريختند تا بگويند كه اين به علت اجراي طرح هدفمندي يارانهها است.
رييسجمهور گفت: مسالهاي كه در بازار ارز و طلا مشاهده كرديد حاصل يك توطئه مشترك داخلي و خارجي بود. دولت قاطعانه با آن برخورد ميكند و نميگذارد اين شيوه ادامه يابد. البته برخورد با اين توطئهها نيازمند اطلاعات دقيق و اجرا در زمان مناسب است.
وي تصريح كرد: ما عناصر اطلاعاتي هوشمند فراواني داريم، اما آنها به عنوان مقدمه توطئه، با طرح موضوعات دروغين و كاذب، ذهن و انديشه عناصر اطلاعاتي ما را به حوزههاي غيرواقعي معطوف كردند تا بتوانند توطئه خود را اجرا كنند. آنها آمده و ضربهاي زدند و خيال كردند كه از ملت و دولت انتقام گرفتهاند.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه «امروز دولت به شرايط بازار و اين توطئه مسلط شده است» اظهار كرد: دولت با تمام توان در تلاش است كه اين توطئه را خنثي كند و به لطف خدا دولت به پشتوانه ملت خواهد رفت و شرايط بازار را به قبل از اين توطئه بازخواهد گرداند.
رييسجمهور در ادامه، دولت را مدافع حقوق ملت و همراه آنها عنوان كرد و افزود: بنده تا قطع تمام دستهاي اجحافگر به ملت، تا پايان خواهم ايستاد. از ملت نيز ميخواهم يكي دو ماه مراجعه به بازار را كمتر كنند تا توطئه عدهاي نامرد و غيرمردمي كه ميخواهند حرف دشمن مبني بر تاثير تحريمها را به كرسي بنشنانند به گور برود.
ملت ايران نشان داده كه دشمنان خود را پشيمان ميكند
به گزارش ايسنا رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به طراحيها و بداخلاقيهاي دشمنان عليه ملت ايران گفت: علت اقدامات آنها اين است كه مردم ايران را نميشناسند و تصور ميكنند با بداخلاقي و بيادبي، تهديد و اخم كردن ميتوانند ملت ايران را بشكنند.
احمدينژاد با بيان اينكه «رفتار آنها نادرست است» اظهار كرد: آنها با بيادبي صحبت ميكنند، ميخواهند زورگويي كنند، ولي من از زبان شما به نمايندگي از ملت ايران آنها را نصيحت ميكنم كه دست از اين رفتارها برداريد و فكر نكنيد كه شما با چند سياستمدار و مدير مواجه هستيد. شما با ملت ايران مواجه هستيد و هر اتفاقي بيفتد دست آخر كار شما با ملت ايران است و اين ملت نشان داده كه دست آخر دشمنان خود را پشيمان ميكند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهميت توليد، عمران و آباداني و با اشاره به نامگذاري سال 91 از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال توليد ملي، اظهار كرد: امسال سال توليد ملي نامگذاري شده است. البته همه سالها توليد ملي است اما امسال تاكيد ويژهاي شده و ما همه در هر كجاي ايران كه هستيم بايد براي ارتقاي سطح توليد و كيفيت آن و در راستاي پيشرفت و آباداني كشور همه بايد دست به دست هم بدهيم و ايران را بسازيم.
رييسجمهور ادامه داد: بايد ايران با همت ايراني و با انديشه ايراني ساخته شود و لازمه اين كار همبستگي عمومي و كار شبانهروزي است. هركسي در هر نقطهاي از ايران در اين زمينه مسووليت دارد و نبايد در اين ارتباط درنگ و تاخير وجود داشته باشد. امروز همه ما در برابر انقلاب، نسلهاي آينده و در برابر اسلام ناب محمدي و خداوند مسوول هستيم.
رييسجمهور به برنامههاي دولت براي گسترش و ارتقاي توليد اشاره كرد و گفت: امسال دولت براي گسترش توليد برنامههاي گستردهاي دارد و براي اولين بار در تاريخ كشور با صرفهجويي صورت گرفته با كمك مردم در بحث هدفمند كردن يارانهها 35 ميليارد دلار در صندوق توسعه ملي ذخيره شده و اين صرفهجويي در راستاي حمايت از توليد و پشتيباني از آن و همچنين كشاورزي صرف خواهد شد و در اختيار توليدكنندگان و اهالي اقتصاد قرار ميگيرد.
وي در ادامه به عزم دولت در راستاي ايجاد اشتغال و رفع معضل بيكاري اشاره كرد و گفت: برنامه دوم دولت اشتغال است كه آن نيز به نحوي به موضوع توليد و سرمايهگذاري برميگردد.
احمدينژاد با اشاره به توانمندي و كارآمدي جوانان ايراني گفت: ايجاد اشتغال براي آنها يك وظيفه عمومي است و بايد همه در اين ارتباط همت كنيم. همه كارآفرينان، سرمايهگذاران و تك تك ملت ايران در اين زمينه بايد همت كنند.
رييسجمهور با بيان اينكه «همه بايد براي تحقق اين موضوع بسيج شوند» تصريح كرد: دولت مصمم است تحت هر شرايطي برنامه ايجاد اشتغال براي جوانان را با قوت ادامه دهد و از تمام توان كشور در اين ارتباط استفاده كند.
وي بخش ديگري از صحبتهاي خود را به مصوبات دولت در طي سه سفر قبلي به استان خراسان رضوي اشاره كرد و گفت: در طي سه سفر استاني قبلي به اين استان 550 مصوبه براي اين استان تصويب شده كه شامل 2 هزار و 120 پروژه و اقدام ميشود كه 418 پروژه آن تقريبا اجرا شده است.
احمدينژاد گفت: در مورد 53 مصوبه كه شامل 113 پروژه ميشود اقدام چنداني انجام نشده و بقيه پروژهها و مصوبهها نيز در دست اقدام است.
رييسجمهور به برگزاري چهارمين جلسه استاني هيات دولت در استان خراسان رضوي اشاره و اظهار كرد: در طي اين جلسه مصوبات قبلي و روند پيشرفت آنها مورد بررسي قرار ميگيرد و اگر مانعي در راستاي اجراي آن باشد تلاش ميشود اين مانع برطرف شود.
وي تاكيد كرد: ما مصمم هستيم كه به فضل الهي تا پايان دولت دهم، تمام مصوبات و قولهايي كه دولت داده عملياتي شود و اميدواريم كه شما اخبار خوبي از جلسه استاني هيات دولت بشنويد.
دولت ميخواهد ريشه گراني را بخشكاند
رييسجمهور در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به اخلالگري برخي افراد با كمك بيگانگان گفت: آنها در پي آن بودند كه ملت ايران را در ارتباط با نيازهاي اوليه تحت فشار قرار دهند و در اين ارتباط تلاش ميكنند ولي به بيراهه ميروند.
احمدينژاد در ادامه بار ديگر به اهميت هدفمند كردن يارانهها اشاره و اظهار كرد: دولت درصدد اجراي طرح تحول اقتصادي است كه بخشي از آن هدفمند كردن يارانههاست، بخش ديگر آن موضوع گمرك است و بخش ديگر آن بعد مالياتي و بانكي است كه امسال آغاز ميشود و اصلاح پول ملي نيز انشاءالله آغاز ميشود و طرح هدفمند كردن يارانهها از مهمترين قسمتهاي اجراي طرح تحول اقتصادي و در واقع مقدمه تحولات اقتصادي است.
وي با بيان اينكه «اقتصاد ما ميتواند جزو چندين اقتصاد بزرگ دنيا باشد، چرا كه ما امكانات و استعدادهاي لازم را داريم» تصريح كرد: اما در اين ارتباط ضرورت دارد كه ساختارهاي اقتصادي اصلاح شود.
رييسجمهور با اشاره به اجراي فاز اول هدفمند كردن يارانهها با كمك مردم يادآور شد: اجراي هدفمند كردن يارانهها تا امروز دستاوردهاي عظيمي براي ملت ايران داشته است.
احمدينژاد با اشاره به كاهش مصرف انرژي در كشور با اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها گفت: قبل از هدفمند كردن يارانهها در سال 89 روزانه به طور متوسط نزديك به 62 ميليون ليتر بنزين در كشور مصرف ميشد، اما از زمان هدفمند كردن يارانهها تا امروز نزديك به 2 ميليون خودروي جديد اضافه شده، بيش از يك ميليون موتورسيكلت اضافه شده اما مصرف بنزين در كشور از 62 ميليون ليتر به 59 ميليون ليتر كاهش پيدا كرده است و اگر هدفمند كردن يارانهها نبود بايد روزانه 130 ميليون ليتر مصرف ميكرديم كه بيش از 75 ميليون ليتر آن را بايد از خارج وارد ميكرديم.
وي خاطرنشان كرد: طي يك سال و چند ماه اخير كه از اجراي اين قانون ميگذرد، 31 ميليارد دلار صرفهجويي شده كه اين صرفهجويي براي توليد، عمران و آباداني كشور مصرف ميشود.
رييسجمهور با بيان اينكه «اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها به اجراي عدالت در كشور كمك كرده است» افزود: اجراي اين قانون كمك كرد كه برخي فاصلهها كم شود. البته اين فاصلهها برداشته نشده، ولي مختصري كاهش پيدا كرده است و بايد 15 الي 20 سال اين قانون بدون مانع اجرا شود تا فاصلهها كم شود و اين كاهش قابل قبول باشد.
احمدينژاد اظهار كرد: درآمد 20 درصد از پردرآمدترين افراد جامعه نسبت به درآمد 20 درصد از افرادي كه كمترين درآمد را كسب ميكنند با اجراي اين قانون از 12 برابر به 8 برابر رسيده است كه براي رسيدن به نقطه مطلوب بايد اين ميزان به 2 تا 3 برابر برسد و فاصلهها همچنان زياد است. درآمد 10 درصد از افرادي كه بالاترين درآمد را دارند نسبت به 10 درصدي كه پايينترين درآمد را دارند 30 برابر است. البته با اجراي اين قانون 5 تا 6 برابر پايين آمده است.
وي با بيان اينكه «اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها دستاورد فراواني براي كشور داشته است و صادرات غيرنفتي نيز افزايش پيدا كرده است» گفت: اين طرح به عنوان يك طرح تحول اقتصادي نمونه در سطح جهان شناخته و معرفي شده است و مراكز جهاني از ساير كشورها خواستهاند كه بيايند و از ايران در اين ارتباط تجربه كسب كنند، آموزش ببينند و از متخصصان ايراني براي انجام اين موضوع راهنمايي بخواهند و اين امر موجب عزت ملت ايران شده است.
رييسجمهور در ادامه با بيان اينكه «در اجراي اين قانون ما با دو گروه مواجه هستيم و دو گروه در برابر اين طرح هستند» تصريح كرد: گروه اول كساني هستند كه با هر طرح تحولي مخالف هستند و با هر برنامهاي كه دولت در اين راستا ارايه ميدهد بدون بررسيهاي لازم مخالفت ميكنند.
وي تاكيد كرد: موقعي كه ميخواستيم هدفمند كردن يارانهها را اجرا كنيم گفتند قانون جديد در اين زمينه ارايه كنيد و وقتي كه لايحه ارايه شد، زير و رو شد، تمام اختيارات دولت گرفته شد و حداقل اختيار به دولت براي اجراي اين قانون داده شد؛ در حالي كه در دنيا و حتي در كشور خودمان نيز معمول بود كه براي اجراي كارهاي بزرگ به دولت اختيار داده شود. وقتي ميخواهند باري بر عهدهي دولت بگذارند به دولت اختيارات ميدهند. حال ما ميخواستيم قانوني را اجرا كنيم ميگفتند نميشود، نبايد انجام دهيد و بعضا اختيارات دولت را محدود كردند.
احمدينژاد ادامه داد: گروههايي كه مخالف بودند شايعهپراكني ميكردند و ميگفتند با اجراي اين قانون اقتصاد كشور خواهد خوابيد، ورشكسته ميشويم و گفتهاند كه قيمت بنزين به ليتري 2 هزار تومان ميرسد. آنها با اين سخنان بهانه دست اخلالگران ميدهند. اين مسائل از اساس دروغ است و در واقع با اين سخنان بازار به هم ميريزد. در پايان برنامه، حداكثر قيمت بنزين ممكن است به نصف مقدار برسد. ميگويند توفان تورم در راه است و اقتصاد فلج ميشود.
رييسجمهور با بيان اينكه «تورم مربوط به طرح هدفمند كردن يارانهها تا تيرماه 90 خود را نشان داد، برخي ميگويند ميزان تورم 4 درصد و برخي ميگويند 6 درصد بوده است» گفت: بقيه اين مسائل مال چيزهاي ديگري است، طراحيهاي ديگري است. ما با حداقل اختيار كار را شروع كرديم و گفتيم كه اين قانون درازمدت است. نبايد هر روز عوض شود. دولت برنامه 10 ساله تنظيم كرده ولي ميبينيم كه در طي يك سال بيش از پنج بار اين قانون تغيير پيدا كرده يا اصلاح شده است و اين تغييرات در جهت بستن دست دولت و در جهت كاهش اختيارات دولت بوده است.
وي خاطرنشان كرد: ميگويند كه دولت ميخواهد اجناس را گران كند و ما ميخواهيم جلوي گراني را بگيريم. كجا دولت ميخواهد اجناس را گران كند؟ دولت ميخواهد ريشه گراني را بخشكاند و اصلاح اقتصاد نيز در اين راستا است.
رييسجمهور با بيان اينكه «هنوز سناريوي مرحله دوم هدفمندي يارانهها را نهايي نكردهايم تيتر ميزنند» افزود: تيترهاي خلاف واقع و اين اقدامات در اين راستاست كه عدهاي از پيشرفت كشور ناخوشايند هستند و ميخواهند كاري كنند كه شرايط مختل شود و برنامهها اجرا نشود.
احمدينژاد در ادامه به توصيف گروه دوم اشاره كرد و گفت: گروه دوم كساني هستند كه مسووليت اجرايي ندارند، اما ميخواهند از موضع اجرا وارد شوند، دخالت كنند و جزييات را تغيير دهند، بدون اينكه مسووليتي را بپذيرند و هرچه فرياد ميزنيم اين تصميمات به ضرر است و اقتصاد را مختل ميكند توجهي نميكنند. آنها تصميمات غلط ميگيرند و دولت بايد پاسخگوي تصميمات غلط آنها باشد.
وي ادامه داد: مثلا ميگويند اگر قيمت بنزين 100 تومان بالا رفت 50 تومان آن را به مردم بدهيد و 50 تومان آن را به افراد خاص. ميگوييم وقتي 100 تومان بنزين گران شود و 50 تومان به مردم بدهيم، مردم 50 تومان ديگر را از كجا جبران كنند؟ ميگويند 50 درصد را مردم صرفهجويي كنند. ما به آنها ميگوييم اين كار نشدني است. در كدام اقتصاد يكباره مردم 50 درصد ميتوانند صرفهجويي كنند؟ ما ميگوييم اگر 100 تومان اضافه شد 80 تومان آن را به مردم بدهيم و 20 درصد را مردم صرفهجويي كنند. همان اتفاقي كه در مرحله اول هدفمندي رخ داد ولي آنها ميگويند 50 تومان را به عدهاي خاص بدهيد. ما ميگوييم اين كار ايجاد رانت ميكند و آنها ميخواهند با اين كار پول درشت در يك حساب بگذارند و فشار بياورند. مثلا به مديرعامل فلان بانك بگويند به فلاني اين مقدار وام بده و وقتي مديرعامل بانك بگويد اين فرد استحقاق اين مقدار وام را ندارد، اقدام به تهديد بكنند. در حالي كه اين پول ملت است، مال ملت است و بايد عادلانه و بر روي عدالت بين مردم توزيع شود.
احمدينژاد ادامه داد: ما تلاش ميكنيم كه اين طرح را جلو ببريم و انشاءالله اين طرح به صورت كامل و دقيق و با كمك مردم اجرا خواهد شد.
رييسجمهور با اشاره به حمايت دولت از بحث توليد و حمايت توليدگران از اجراي قانون هدفمندي يارانهها گفت: اجراي اين قانون باعث رشد شاخص بورس ما شد، صادرات غيرنفتي ما را افزايش داد. البته در گوشه و كنار مشكلاتي هست ولي عدهاي پيشبيني ميكردند كه توليد كشور در پي اجراي اين قانون صفر ميشود ولي صفر نشد. البته مشكلات هست و بايد آن را از راهي درست حل كنيم و انشاءالله اين مشكلات را برطرف خواهيم كرد.
وي تصريح كرد: آنهايي كه با خباثت بهانه دست برخي ميدهند كه برنامههاي ملت را مختل كنند و در واقع به ملت ايران ضربه بزنند، ملت ايران آرزوي آنها را مبني بر ضربه زدن به ملت ايران به گور ميفرستد.
احمدينژاد صحبتهاي پاياني خود را در صحن جامع رضوي حرم مطهر با خواندن چندين دعا و تشكر از مردم به پايان رساند.
وي با خستهنباشيد به دستان پربركت كشاورزان، دامداران، و كارمندان، يادآور شد: هنگامي كه قرار شد به اين شهرستان سفر كنيم، در دل حسرت خوردم كه در دور اول سفرهاي استاني حضور در اين شهرستان از دستمان رفت. صدها سال از پرچم توحيد و عظمت ملت ايران دفاع كرده و 33 سال در برابر بيادبيها و فشارهاي قلدرهاي جهاني، ايستادهايد و هنوز خسته نشدهايد.
رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود به واژه اوليالباب اشاره كرد و يكي از ويژگيهاي آنان را تعقل عنوان كرد و ادامه داد: آنها نه تنها در برابر حق تسليم ميشوند، بلكه زندگي آنها تلاش براي رسيدن به حق و حقيقت است. آنها به دنبال زندگي متعالي هستند و اين امر نيز در سايه پذيرش، شناخت و تبعيت حق صورت ميگيرد. خداوند در فطرت انسانها اسماء الهي را به امانت گذاشته و از آنها خواسته كه اين اسماء را در وجودشان شكوفا كنند و كرامت، عظمت و زيبايي انسان بودن را به نمايش درآورند.
رييس قوه مجريه با بيان اينكه عقلا از عمر خود درست استفاده ميكنند، تصريح كرد: هرجا افتخاري وجود دارد، حاصل يك تعقل درست و كامل است و هرجا پستي و سقوط وجود دارد، اين امر حاصل عدم تعقل است.
احمدينژاد به وضع امروز دنيا اشاره كرد و گفت: اشكال آنهايي كه دائما سروصدا ميكنند، در يك جا بمب مياندازند و جايي ديگر را غارت ميكنند، بيعقلي و كنار گذاشتن عقل است، در غيراينصورت انسان عاقل متوجه ميشود از همان دستي كه بدهد، از همان دست ميگيرد. آنها اگر عقل داشته باشند، ميدانند اگر به زور دستان خود را در جيب ملتها بكنند اين پول آنها را نابود ميكند.
رييسجمهور مشكلات كنوني امروز دنيا را حاصل بيعقلي دانست و يادآور شد: آنهايي كه دائما جنايت ميكنند، عقل را كنار گذاشتهاند. صهيونيستها سالهاي متمادي است كه فلسطينيها را از خانهشان دزديده و به زندان فرستادهاند. تمام اين اقدامات، نتيجه بيعقلي آنها است. وي اظهار كرد: به خدا پخمهترين آدمهاي عالم، صهيونيستها هستند. پخمهتر از آنها نيز حاميان آنها بوده كه فكر ميكنند به اين اطراف بيايند و به فكر منافع خود باشند و نميدانند كه اين پيمانه روزي پر ميشود. (اين اظهارات احمدينژاد شعارهاي مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل را به دنبال داشت)
رييس دولت دهم با افتخار از اينكه ملت ايران اهل تعقل هستند، زورگويان عالم را مورد خطاب قرار داد و گفت: آنها خيال ميكنند هنگامي كه ميگوييم به راه خدا برگرديد، به دنبال سياسي هستيم و نميدانند كه اگر به راه خدا بيايند، از ديگران چيزي كم نميشود. به راه خدا بياييد كه به نفع شما است.
به گزارش ايسنا، احمدينژاد در ادامه خاطرنشان كرد: دشمنان مي نشينند و دائما نقشه ميكشند و به دنبال ضربه زدن به ملت ما هستند، اما بدانيد كه ملت ايران دست شما را خوانده و براي نقشههاي شما، هيچ ارزشي قائل نيستند.
رييسجمهور ادامه داد: خداوند در جاي جاي ايران نعمتهاي فراواني قرار داده است. ما يك خانواده بزرگ هستيم و بايد دست به دست هم داده و ايران را مانند يك نقاشي زيبا و كامل جلوي چشم جهانيان قرار دهيم.
احمدينژاد با اشاره به خدمات عمراني در اين شهرستان، قول احداث يك بيمارستان و سالنهاي ورزشي براي دختران و پسران را به اهالي اين سرزمين داد.
وي با اشاره به كمبودهاي آب در اين منطقه تاكيد كرد: اگر لازم باشد، از درياي مازندران براي شما آب ميآوريم.
وي در پاسخ به مطالبه مردم براي ايجاد مصلا در شهرستان زاوه گفت: اعتبارات خوبي براي ايجاد مصلا ميدهيم، اما به دليل اينكه به مركز داده ميشود، تا به اينجا برسد، حكايت گلوله برفي را تداعي ميكند.
همچنين رييسجمهور درباره درخواست مردم براي ايجاد مراكز دانشگاهي با طرح اين سوال كه چطور است دانشگاه تهران را به اينجا بياوريم، گفت: ظاهرا دانشگاه پيام نور وجود دارد، اما بدون ساختمان است كه ساختمان دانشگاه پيام نور را به شما هديه ميدهم.
براساس اين گزارش، محمود احمدينژاد پس از سخنراني در جمع اهالي شهرستان زاوه عازم شهرستان تربتحيدريه شد.
روزي ريشه مستكبران به دست ملتها برچيده خواهد شد
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) محمود احمدينژاد كه در جمع مردم خواف سخن ميگفت، با تاكيد بر اينكه قرآن براي همه بشريت است و براي كمال بشريت و براي پايه جامعه سعادتمند از طرف خداوند فرستاده شده است، گفت: براي استقرار توحيد و عدالت در عرصه جهاني، نيازمند حاكميت كل قرآن و حاكماني هستيم كه تمام قرآن را دريافت ميكنند و معلوم است كه چه كسي قرآن را كامل دريافت ميكند. كسي كه ايمان او كاملترين است و از خطاها به دور است. كسي كه از جنس پيامبر(ص) و آسمان است. ما نيازمند انساني كامل هستيم، انساني كه تمام اسماء الهي در آن متجلي شده باشد.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به جنايتهاي جنايتكاران و قدرتهاي بزرگ و همچنين صهيونيستها گفت: كافي است ملتها و دولتهاي منطقه فقط يك اخم بكنند و در پي اين اخم صهيونيستها از ترس شان از منطقه رفته و كفششان را هم جا ميگذارند و پيش اربابان خود باز ميگردند.
رييسجمهور با بيان اينكه راه هدايت و راه نجات قرآن است و مستكبران در راه شيطان حركت ميكنند، تصريح كرد: آنها را نصيحت ميكنيم كه دست از اين كارهايشان بردارند و تصور نكنند كه با اين كارها جاودانه ميشوند. به آنها توصيه ميكنيم به راه خدا و انسانيت برگردند؛ چراكه اين به نفع آنهاست، به ملتهاي ايران، پاكستان، افغانستان، حاشيه خليج فارس احترام بگذارند و حقوق ملتها را به رسميت بشناسند.
وي افزود : خيال نكنيد كه جنايتهايي كه ميكنيد و پولهايي را كه ميگيريد و به جاي آن سلاح ميدهيد، بيپاسخ ميماند. ملتهاي منطقه فهرستي دارند كه هر روز جنايتهاي مستكبران را علامت ميزنند و جمع ميكنند و بدانيد روزي خواهد آمد كه با دست قدرت ملتها، ريشه مستكبران برچيده خواهد شد و به زودي دست انتقام الهي بيرون خواهد آمد و انتقام اين جنايتها را خواهد گرفت.
رييسجمهور بخش ديگري از سخنان خود را به اهميت ساختن ايران اختصاص داد و گفت: همراه با هم و با تلاش و كوشش بايد ايران را بسازيم و آباد كنيم.
احمدينژاد به برخي از مشكلات شهرستان خواف و در عين حال توانمنديها و ظرفيتهاي اين شهرستان اشاره كرد و گفت: اعلام شد كه كشاورزان اين منطقه دچار خشكسالي هستند، براي رفع خشكسالي، منابع جديد آب بايد ايجاد كنيم و قرار است با توافق صورت گرفته، شاهد انتقال آب از تاجيكستان به خراسانرضوي باشيم و به خدا اگر لازم باشد، از درياي مازندران و خليج فارس آب ميكشيم كه شما بدون آب نمانيد.
احمدينژاد در عين حال تصريح كرد كه از آب موجود بايد درست استفاده كنيم و در عين حال از شيوههاي جديد آبياري نيز استفاده شود.
وي گفت: دولت سال گذشته 140 ميليارد تومان براي كمك به كشاورزان به اين استان اختصاص داد، انشاءالله امسال اين مقدار را زياد كرده و سهم شهرستان خواف را نيز افزايش ميدهيم.
وي همچنين به بحث معدن و كارخانجات فولاد در اين استان اشاره كرد و گفت: انشاءالله امروز بعد از اين مراسم، يكي از معادن سنگ آهن در اين منطقه افتتاح خواهد شد. وي تصريح كرد: هركس در ايران و خواف بخواهد، روي معادن سنگ باقيمانده سرمايهگذاري كند، دولت با كمال وجود از آن حمايت ميكند، البته به شرطي كه وقتي اين معادن فعال شدند، اول جوانان خواف را مشغول به كار كند.
رييس جمهور سخنان خود را با تشكر از مردم اين شهرستان و خواندن دعا به پايان رساند.
هيچ كس نميتواندجلوي اراده ملت ايران بايستد
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا، محمود احمدينژاد كه در جمع مردم رشتخوار سخن ميگفت، با اشاره به وضعيت كنوني جامعه بشري و وجود جنگها، تبعيضها و تحقيرها گفت: همه اين مشكلات كه اكنون در جهان مشاهده ميكنيد، به خاطر اين است كه حاكمان مستقر بر مراكز قدرت جهاني به جاي پرستش خداي يگانه شيطان و هواي نفس خود را ميپرسند و در واقع شيطان را جاي خدا قرار دادهاند.
وي گفت: اگر صاحبان قدرت و ثروت جهان خدا را پرستش كنند، ديگر انبارهايشان را از بمب اتم، بمب هاي شيميايي و سلاح پر نميكنند و ديگر به دنبال اشغال سرزمينهاي ديگران نيستند.
رييس جمهور با طرح اين پرسش كه ببينيد چرا صهيونيست ها اين گونه هستند؟ گفت: وجود آنها سرشار از عفونت است و همه انديشه و كلام آنها سرشار از زشتي و بداخلاقي و تجاوز است. آنها به اين علت به اينجا رسيدهاند كه به جاي پرستش خداي يگانه هواي نفس و شيطان را مورد پرستش قرار ميدهند.
احمدي نژاد با بيان اينكه رسيدن به اصل آزادي ، تعالي ، عزت، زندگي شرافتمند، امنيت و آرامش ، همه و همه در سايه عبوديت خداوند متعال حاصل ميشود ، گفت: هر چه عبادت خالصتر باشد و انسان متعاليتر ، زندگي زيباتر خواهد بود.
وي در سخنان خود با تبريك فرا رسيدن ولادت حضرت زهرا (س) و امام خميني (ره) و بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي به زندگي كوتاه حضرت زهرا (س) اشاره كرد و گفت: ايشان در عمر كوتاه خود در نقطه اوج كمال انساني قرار داشتند و در زندگي ايشان زيباترين جلوههاي يك انسان كامل به نمايش در آمده است.
رييس جمهور در بخش ديگري از صحبتهاي خود با بيان اين كه خدا را شكر ميكنيم كه ملت ايران ، ملتي با تقوا است، ادامه داد: از همين جا ميخواهم از زبان شما مردم عزيز به قدرتهاي بيفرهنگ عالم نصيحت كنم كه به عبوديت خداوند برگرديد و اين به نفع شما است. به راه ملتها برگرديد و بدانيد اگر روزي ضرورت ايجاب كند، همين مردم و جوانان رشتخوار كافي هستند كه شما را به خاك مذلت بنشانند.
رييس دولت دهم و نهم با اشاره به طراحيهاي دشمنان در مقابل ملت ايران، گفت: اين فشارها و طراحيها براي اين است كه جلوي پيشرفت و ساختن ملت ايران را بگيرند. آنها دوست ندارند ايران پيشرفت كند و آنها مي دانند كه اگر ملت ايران كاري را بخواهند انجام دهد و اراده كند، اگر همه سلاطين عالم نيز جمع شوند، نميتوانند جلوي اراده ملت ايران بايستند. آنها مي دانند كه اگر ملت ايران به جايگاه شايسته خود برسند، ديگر حناي آنها نزد ملتها رنگي نخواهد داشت و اگر تمام شياطين نيز جمع شوند كه مانع در راه پيشرفت ايران ايجاد كنند، نميتوانند به هدف خود برسند.
احمدي نژاد به اهميت كار و تلاش براي ساختن ايران و به وظايف دولت و مردم در اين زمينه اشاره كرد و بر عزم همگان جهت حركت در راه ساختن ايران تاكيد كرد.
رييس جمهور سخنان خود را با تشكر و دعا به پايان رساند.
حركت در مسير ولايت، حركت در صراط مستقيم است
به گزارش خبرگار اعزامي ايسنا محمود احمدينژاد كه براي اولين بار به شهرستان باخرز سفر كرده بود، به اهميت توجه به احكام الهي اشاره كرد و گفت: هر كس در مسير ولايت الهي حركت كند، در واقع در صراط مستقيم قرار گرفته است و به سعادت واقعي دست پيدا ميكند.
وي با اشاره به اهميت نيكي به پدر و مادر و ديگران و رعايت حقوق انسانها، رسيدگي به بينوايان و محرومين افزود: خدواند انسان را خلق كرده كه در بالاترين مراتب قرار بگيرد و در اين راستا حركت كند و نخواسته است كه انسانها در فقر، تبعيض و سختي زندگي كنند.
احمدينژاد با بيان اينكه مشكلات كنوني جامعه بشري ناشي از حاكميت غيرمتقين بر مراكز جهاني است، اين افراد را كساني دانست كه تقواي الهي و حقيقت انساني خود را فراموش كردهاند و راه را براي تسلط شيطان بر عمل و انديشه خود باز كردهاند.
احمدينژاد با اشاره به وضعيت كنوني جامعه بشري و اشغالگريها، تجاوزها و تبعيضهايي كه وجود دارد، گفت: اينها ناشي از اين است كه عدهاي كه خدا و خود را فراموش كردهاند و فاقد تقواي الهي هستند، بر مراكز جهاني حاكم شدهاند و آنها به واعظ الهي توجه نميكنند و موعظه نميپذيرند.
رئيس دولت نهم و دهم با بيان اينكه ما خدا را سپاسگزاريم كه ملت عزيز ايران و مردم عزيز شهرستان باخرز اهل تقوا هستند، گفت: از همين جا و از زبان شما خطاب به اين قدرتهاي فاسد حاكم بر جهان ميگوييم كه ما شما را نصيحت ميكنيد، تقواي الهي پيشه كنيد و اگر به واعظ الهي توجه نكنيد، دست تقدير الهي سنتهاي الهي و دست قدرت ملتها بهزودي شما را از مراكز قدرت به زير خواهد كشاند.
احمدينژاد بخش ديگر از صحبتهاي خود را به اهميت ساختن ايران اسلامي اختصاص داد و گفت: امروز همه بايد دست به دست هم بدهيم و با همدلي ايران عزيز را بسازيم.
احمدينژاد با اشاره به ويژگيها و خصوصيات شهرستان باخرز و مردم آن و با بيان اينكه براي بار اول است كه به اين شهرستان ميآيد، گفت: در مورد ساختن و پيشرفت و آباداني كارهايي را ما بايد انجام دهيم و كارهايي را شما مردم عزيز.
احمدينژاد با اشاره به عزم دولت براي اختصاص دادن ساختمان و امكانات براي دانشگاه اين شهرستان به مشكل آب كشاورزان اين منطقه اشاره كرد و گفت: مشكل آب كشاورزان اين منطقه را انشاالله حل ميكنيم حتي اگر لازم باشد از درياي مازندان آب به اين منطقه بكشيم.
وي همچنين وعده ساختن دو ورزشگاه يكي براي دختران و يكي ديگر براي پسران اين منطقه را داد و گفت: انشاالله تسهيلات خوبي نيز براي جوانان اين شهرستان جهت كار و تلاش اختصاص داده خواهد شد.
احمدينژاد در ادامه با تاكيد بر اينكه امروز تلاش براي آباداني، توليد و ايجاد اشتغال يك وظيفه و ماموريت است و بايد همه در اين راستا تلاش كنيم، گفت: ما بايد پشتيباني كنيم و امكانات بدهيم و شما عزيزان نيز آستين همت را بالا بزنيم و تلاش كنيد شهرستانتان را آباد و به عنوان يك شهرستان نمونه معرفي كنيم.
رييس جمهور سخنان پاياني خود را با تشكر از مردم و خواندن چندين دعا از جمله دعا براي فرج آقا امام زمان به پايان رساند.
رييسجمهور گفت: سفرهاي استاني در راستاي تحقق اهداف انقلاب اسلامي است و به عنوان راه و رسم خدمتگزاري ادامه مييابد.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به مشهد مقدس دكتر محمود احمدينژاد در صحن جامع رضوي در جمع مردم مشهد و زائران امام رضا (ع) اظهار كرد: خداي بزرگ را سپاسگزارم كه در آستانه ميلاد حضرت زهرا (س) و به بهانه صدمين سفر استاني دولت و در راستاي دور چهارم سفرهاي استاني توفيق پيدا كرديم بار ديگر به استان خراسان رضوي سفر كنيم.
احمدينژاد با بيان اينكه «اولين جلسه هيات دولت در دولت نهم و دهم براي تبرك در مشهد مقدس برگزار شد» ادامه داد: مردم خراسان صدها سال راه و ياد امام رضا (ع) را به بشريت معرفي كردند، مردم خراسان با استعانت از امام رضا (ع) هزاران عالم و مجاهد بزرگ را تربيت كردند و در راه استقرار حاكميت ولايت از جان و موجوديت خود ايثار كردند.
رييسجمهور با بيان اينكه «خراسان و مشهد مركز ايران و مركز انديشههاي علوي است» گفت: انشاءالله از همين جا انديشه مهدويت به تمام عالم منتشر خواهد شد.
وي در بخش ديگر از صحبتهاي خود به مجاهدتها و ايستادگيهاي مردم خراسان در راه دفاع از ارزشها و آرمانها و ولايت اشاره كرد.
وي بخش ديگر صحبتهاي خود را به اهميت سفرهاي استاني اختصاص داد و گفت: اكنون صدمين سفر استاني در حال برگزاري است. سفرهاي استاني را مرحوم شهيد بزرگوار و عزيز شهيد رجايي كه چهرهاي درخشان و ماندگار در عرصه مديريت مردمي هستند پايه گذاري كردند و در دوران كوتاه دولت خود با هيات دولت به استانهاي گوناگون سر كشيدند و در كنار مردم و همراه مردم بودند و بعد از شهادت اين بزرگوار اين سنت حسنه مغفول ماند.
احمدينژاد افزود: دولت نهم و دهم به تاسي از فرهنگ انقلاب و پيامبر اسلام (ص) و اهل بيت (ع) و امام بزرگوار و رهبري عزيز انقلاب اين سنت را دوباره احياء كرد و در واقع سفرهاي استاني در راستاي تحقق اهداف دولتهاي دهم و نهم و يا همان اهداف انقلاب اسلامي است.
رييسجمهور در ادامه با بيان اينكه «در ابتداي آغاز سفرهاي استاني خيليها باور نميكردند كه اين سفرها شكل بگيرد يا آغاز شود و ادامه پيدا كند» گفت: در ابتداي شكل گيري دولت نهم برخي از همكاران در دولت كه بعدها به دلايلي دولت را همراهي نكردند در جلسه اول دولت با اين موضوع يعني سفرهاي استاني مخالفت ميكردند و ميگفتند اين امري نشدني است و اين نگاه، نگاه خيالي است، ميگفتند مگر ميشود دولت با تمام طول و عرض خود حركت كند و به شهرهاي مختلف سفر كند، ولي وقتي اصرار بنده و برخي از دوستان را مشاهده كردند گفتند اشكالي ندارد. دو سه سفر اول و دوم را كه برويم خسته ميشويد و ميبينيد كه نشدني است و حرف ما را قبول ميكنيد.
احمدينژاد گفت: امروز به لطف خداوند در جوار بارگاه ملكوتي امام هشتم (ع)، صدمين سفر استاني هيات دولت در حال برگزاري است و اعلام ميكنيم كه سفرهاي استاني نهادينه شده و انشاءالله به عنوان يك راه و رسم خدمتگزاري ادامه پيدا ميكند.
احمدينژاد در ادامه به اهداف سفرهاي استاني اشاره كرد و گفت: اولين هدف از سفرهاي استاني برپايي عدالت است، عدالت لازمه حيات طيبه و شكوفايي انسان است و اگر عدالت نباشد ارزشها، احكام و آرمانهاي الهي فرصت تحقق پيدا نميكند.
وي افزود: دولتي كه فقط در مركز بنشيند و با نگاه به اطراف خود و تحت فشار برخي از زيادهخواهان نزديك به دولت بخواهد تصميم بگيرد نميتواند عدالت را برپا كند.
رييسجمهور ادامه داد: عدالت زماني محقق ميشود كه فرصتها و امكانات و منابع عادلانه در سرتاسر زمين توزيع شود. عدالت زماني محقق ميشود كه هر وقت مديري بخواهد تصميمي بگيرد تمام نقاط كشور را در نظر بگيريم و نيشابور و تايباد و ديگر نقاط تفاوتي براي آن نداشته باشد و هر لحظه در مورد هر موضوعي ميخواهد تصميمگيري كند تمام نقاط ايران و مردم ايران بخصوص كساني كه داراي محروميت هستند و بعضا از دايره نگاه و رسيدگي دولت طي سالها خارج بودهاند، مورد توجه قرار گرفته و آنها بايد در اولويت قرار بگيرند.
احمدينژاد گفت: اگر عدالت نباشد، همبستگي ملي و عزتي نيز نخواهد بود. وي با تاكيد بر اينكه «اساس جمهوري اسلامي ايران بر پايه عدالت است» اظهار كرد: سفرهاي استاني ما را گامهايي به مقوله عدالت نزديك كرده است، اما تا تحقق كامل عدالت فاصله فراواني است و همچنان فاصله بين فقرا و برخوردارها و مناطق محروم و برخوردار بسيار عميق است.
احمدينژاد هدف دوم از سفرهاي استاني را خدمتگزاري نزديك به مردم از سوي مسوولان عنوان كرد و افزود: وقتي يك وزير و يا معاون رييسجمهور و يا يك مسوول از نزديك مردم را ببيند حرفهاي آنها را بشنود وضعيت منابع گوناگون را مشاهده كند و اين مشكلات را لمس كند نگاهش به خدمتگزاري تغيير ميكند، شنيدن كي بود مانند ديدن، مسوولي كه امور را از نزديك رصد ميكند و ميبينيد كمتر تحت تاثير جو سازيها و اطلاعات نادرست قرار ميگيرد.
احمدينژاد افزود: اساس حاكميت اسلام در ارتباط صميمانه و تنگاتنگ حاكمان با مردم است، مسوولي كه در كنار مردم نباشد، مردمي نيست و متعلق به انقلاب نيست و قطعا در انجام ماموريتهايش موفق نخواهد بود.
وي گفت: سفرهاي استاني كمك ميكند تا نگاه و انديشه مردم بلافاصله به مسوولان منتقل شود و كساني كه فقط از روي كاغذ با مشكلات مردم آشنا ميشوند نهايت كارشان نقل و انتقال به شمال شهر و حسابهاي ميلياردي شخصي خواهد بود.
رييس دولت دهم و نهم هدف ديگر سفرهاي استاني را تقويت محبت و مهرورزي عنوان كرد و گفت: اگر مردم يك ملت با هم مهربان نباشند و دوستدار يكديگر نباشند نميتوانند به سعادت واقعي برسند. مهرورزي راه و رسم پيامبران و اهل بيت (ع) است.
تا قطع تمام دستهاي اجحافگر به ملت خواهم ايستاد
به گزارش ايسنا رييسجمهور در جمع زائران حرم رضوي تصريح كرد: اگر مسوولي دلش از عشق به مردم سرشار نباشد نميتواند خدمتگزار خوبي باشد؛ زيرا عشق به مردم نشانه و تجلي عشق به خداست.
وي افزود: اگر مسوول يا فرد مدعي اعلام كند مومن و خداپرست است، اما در دل او عشق به مردم نباشد بايد بر ايمان و توحيد او ترديد كرد؛ زيرا عشق به خلق خدا نشانه عشق به خداست. يك مسوول، خادم و حاكم بايد عاشق مردم باشد و زماني اين اتفاق ميافتد كه ارتباط ميان آنها برقرار شود و از درد دلهاي يكديگر خبر داشته باشند.
رييسجمهور پيشرفت، تعالي و آبادي كشور را يكي از هدفهاي سفرهاي استاني عنوان كرد و گفت: بايد همه جاي ايران آباد شده، همه استعدادها شكوفا شود و 75 ميليون انسان مومن، شجاع و آزاده با يكديگر حركت كنند.
احمدينژاد بازيابي رابطه دولت و مردم را هدف ديگر سفرهاي استاني ذكر كرد و ادامه داد: ايجاد رابطه حقيقي ميان دولت و ملت و جلوگيري از فاصله مردم و حكومت يكي ديگر از اهداف سفرهاي استاني است و همه ميدانيم كه بالاترين آفت حكومت، ايجاد فاصله ميان مردم و حاكمان است. در حقيقت بالاترين آفت براي يك حكومت، ايجاد طبقه ثروتمندان و حاكمان است.
وي خاطرنشان كرد: اگر خداي نكرده در كشوري طبقه ممتازهاي با فاصله از مردم شكل بگيرد ديگر نبايد به صلاح و پيشرفت آن كشور اميد داشت. در طول تاريخ و امروز نيز همواره قدرتمندان و ثروتمندان تمايل داشته و دارند كه ممتاز باشند، نسبت به ديگران فخر بفروشند و خود را از همه برتر بدانند. اين يك ميل شديد خودبرتربيني و اشرافيت برآمده از قدرت و ثروت نامحدود است. ميل به ممتاز شدن همواره وجود دارد و از آن مواردي است كه شيطان در آن خيمه ميزند و دائما وسوسه ميكند.
رييسجمهور گفت: عدهاي خود را برتر ميشناسند و خارج از قانون و موازين براي خود امتياز بيشتري قائل ميشوند. كساني كه خود هيچ مشكلي نداشته باشند و تمام نيازهاي خود را تامين كرده و مشكلات خود را با يك تلفن حل كنند. اگر خداي نكرده در يك كشور و ملتي چنين طبقات ممتازهاي شكل بگيرد بايد فاتحه آن ملت را خواند.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه «باور هميشگي من اين بوده كه حاكميت متعلق به مردم است» اظهار كرد: دولت بايد به ملت برگشته و مردم به درون دولت برگردند و ميتوان يكي ديگر از اهداف اساسي سفرهاي استاني را برگرداندن دولت به دامن ملت عنوان كرد.
وي برگرداندن دولت به دامن ملت و باز كردن درهاي بسته دولت به روي مردم را يكي از اهداف اساسي سفرهاي استاني ذكر كرد و ادامه داد: اگر ملت وجود نداشته باشد دولت، مسووليت، اختيار و حكومت معنا ندارد.
به گزارش ايسنا، رييسجمهور تاكيد كرد: در طول سفرهاي گذشته تلاش كرديم فرهنگ خدمتگزاري نهادينه شده و فاصلهها برداشته شود. البته اين حركت سرآغاز راه است. ميل به ممتاز شدن همواره وجود دارد و اگر لحظهاي دولت و ملت غفلت كنند شرايط به سرعت تغيير ميكند و طبقه ممتازه شكل ميگيرد.
احمدينژاد تصريح كرد: در گوشه و كنار هنوز هم عادت و خوي طاغوتي، غيرمردمي، خودمالكبيني، دستاندازي به بيتالمال و هيچ انگاشتن بيتالمال وجود دارد اما به خواست خدا بايد اينها از اين سرزمين نوراني به طور كامل زدوده شود.
وي با بيان اينكه «شأن مديران و مسوولان جز خدمتگزاري و نوكري ملت نيست» تاكيد كرد: ميگويم تا تاريخ آن را ثبت كند. هركس غير از اين بينديشد غاصب است و متعلق به ملت و انقلاب نخواهد بود.
رييسجمهور يكي ديگر از اهداف سفرهاي استاني را نظارت بر عملكرد مسوولان محلي عنوان كرد و گفت: كارهايي صورت گرفته اما هنوز كامل نشده است. هنوز در گوشه و كنار، گزارشاتي ميرسد كه در دستگاه دولتي، به جاي خدمتگزاري، در انديشههاي ديگر هستند و كساني در گوشه و كنار وجود دارند كه فرصت خدمتگزاري را قدر نميشناسند. البته اين موارد بسيار اندك هستند. انشاءالله گزارشات نظارتي از مسوولان براي اطلاع مردم منتشر خواهد شد تا مردم در جريان عملكرد مسوولان خود قرار بگيرند.
احمدينژاد در محضر امام رضا (ع) خطاب به مردم اظهار كرد: بدانيد به فضل الهي تا جان در بدن دارم اين اهداف را پيگيري ميكنم و تحت هيچ فشاري، ذرهاي كوتاه نخواهم آمد.
بر اساس اين گزارش، رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تحولات در بازار و گرانيها و فشارهايي كه از جوانب گوناگون به ملت وارد ميشود، تصريح كرد: خوشبختانه ملت ما هوشمند هستند. حدود يك سال و نيم قبل در يك برنامه تلويزيوني درباره طرح هدفمندي يارانهها صحبت كردم. اين طرح بزرگترين طرح تحول اقتصادي بعد از انقلاب است و ميتوان آن را طرحي اساسي، انقلابي و در جهت منافع ملت عنوان كرد. به لطف خدا با هوشمندي ملت عزيز، اين طرح با موفقيت اجرا شد و موجب درخشش ملت ايران در عرصههاي جهاني گرديد.
وي ادامه داد: از همان روزي كه اين طرح اجرايي شد نگران بودم؛ چون بدخواهان و دشمنان ملت، اين عزت و پيروزي را نميپسندند، به دنبال ضربه وارد كردن هستند و ميخواستند از ملت ايران به خاطر هوشمندي و همبستگي انتقام بگيرند. آنها ميخواستند كاري كنند كه در بازار نابساماني ايجاد شود و همچنين كار بزرگ ملت در اين مسير را زير سوال ببرند و دائما شايعهپراكني ميكردند.
احمدينژاد تاكيد كرد: بيگانگان و بعضي عناصر داخلي در اقدامي غيرمردمي در بازار ارز و طلا كه ارتباطي هم به هدفمندي يارانهها ندارد اختلال ايجاد كردند. آنها با يك شيطنت و اقدامي از پيش طراحي شده، بازار سكه و ارز را به هم ريختند تا بگويند كه اين به علت اجراي طرح هدفمندي يارانهها است.
رييسجمهور گفت: مسالهاي كه در بازار ارز و طلا مشاهده كرديد حاصل يك توطئه مشترك داخلي و خارجي بود. دولت قاطعانه با آن برخورد ميكند و نميگذارد اين شيوه ادامه يابد. البته برخورد با اين توطئهها نيازمند اطلاعات دقيق و اجرا در زمان مناسب است.
وي تصريح كرد: ما عناصر اطلاعاتي هوشمند فراواني داريم، اما آنها به عنوان مقدمه توطئه، با طرح موضوعات دروغين و كاذب، ذهن و انديشه عناصر اطلاعاتي ما را به حوزههاي غيرواقعي معطوف كردند تا بتوانند توطئه خود را اجرا كنند. آنها آمده و ضربهاي زدند و خيال كردند كه از ملت و دولت انتقام گرفتهاند.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه «امروز دولت به شرايط بازار و اين توطئه مسلط شده است» اظهار كرد: دولت با تمام توان در تلاش است كه اين توطئه را خنثي كند و به لطف خدا دولت به پشتوانه ملت خواهد رفت و شرايط بازار را به قبل از اين توطئه بازخواهد گرداند.
رييسجمهور در ادامه، دولت را مدافع حقوق ملت و همراه آنها عنوان كرد و افزود: بنده تا قطع تمام دستهاي اجحافگر به ملت، تا پايان خواهم ايستاد. از ملت نيز ميخواهم يكي دو ماه مراجعه به بازار را كمتر كنند تا توطئه عدهاي نامرد و غيرمردمي كه ميخواهند حرف دشمن مبني بر تاثير تحريمها را به كرسي بنشنانند به گور برود.
ملت ايران نشان داده كه دشمنان خود را پشيمان ميكند
به گزارش ايسنا رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به طراحيها و بداخلاقيهاي دشمنان عليه ملت ايران گفت: علت اقدامات آنها اين است كه مردم ايران را نميشناسند و تصور ميكنند با بداخلاقي و بيادبي، تهديد و اخم كردن ميتوانند ملت ايران را بشكنند.
احمدينژاد با بيان اينكه «رفتار آنها نادرست است» اظهار كرد: آنها با بيادبي صحبت ميكنند، ميخواهند زورگويي كنند، ولي من از زبان شما به نمايندگي از ملت ايران آنها را نصيحت ميكنم كه دست از اين رفتارها برداريد و فكر نكنيد كه شما با چند سياستمدار و مدير مواجه هستيد. شما با ملت ايران مواجه هستيد و هر اتفاقي بيفتد دست آخر كار شما با ملت ايران است و اين ملت نشان داده كه دست آخر دشمنان خود را پشيمان ميكند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اهميت توليد، عمران و آباداني و با اشاره به نامگذاري سال 91 از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال توليد ملي، اظهار كرد: امسال سال توليد ملي نامگذاري شده است. البته همه سالها توليد ملي است اما امسال تاكيد ويژهاي شده و ما همه در هر كجاي ايران كه هستيم بايد براي ارتقاي سطح توليد و كيفيت آن و در راستاي پيشرفت و آباداني كشور همه بايد دست به دست هم بدهيم و ايران را بسازيم.
رييسجمهور ادامه داد: بايد ايران با همت ايراني و با انديشه ايراني ساخته شود و لازمه اين كار همبستگي عمومي و كار شبانهروزي است. هركسي در هر نقطهاي از ايران در اين زمينه مسووليت دارد و نبايد در اين ارتباط درنگ و تاخير وجود داشته باشد. امروز همه ما در برابر انقلاب، نسلهاي آينده و در برابر اسلام ناب محمدي و خداوند مسوول هستيم.
رييسجمهور به برنامههاي دولت براي گسترش و ارتقاي توليد اشاره كرد و گفت: امسال دولت براي گسترش توليد برنامههاي گستردهاي دارد و براي اولين بار در تاريخ كشور با صرفهجويي صورت گرفته با كمك مردم در بحث هدفمند كردن يارانهها 35 ميليارد دلار در صندوق توسعه ملي ذخيره شده و اين صرفهجويي در راستاي حمايت از توليد و پشتيباني از آن و همچنين كشاورزي صرف خواهد شد و در اختيار توليدكنندگان و اهالي اقتصاد قرار ميگيرد.
وي در ادامه به عزم دولت در راستاي ايجاد اشتغال و رفع معضل بيكاري اشاره كرد و گفت: برنامه دوم دولت اشتغال است كه آن نيز به نحوي به موضوع توليد و سرمايهگذاري برميگردد.
احمدينژاد با اشاره به توانمندي و كارآمدي جوانان ايراني گفت: ايجاد اشتغال براي آنها يك وظيفه عمومي است و بايد همه در اين ارتباط همت كنيم. همه كارآفرينان، سرمايهگذاران و تك تك ملت ايران در اين زمينه بايد همت كنند.
رييسجمهور با بيان اينكه «همه بايد براي تحقق اين موضوع بسيج شوند» تصريح كرد: دولت مصمم است تحت هر شرايطي برنامه ايجاد اشتغال براي جوانان را با قوت ادامه دهد و از تمام توان كشور در اين ارتباط استفاده كند.
وي بخش ديگري از صحبتهاي خود را به مصوبات دولت در طي سه سفر قبلي به استان خراسان رضوي اشاره كرد و گفت: در طي سه سفر استاني قبلي به اين استان 550 مصوبه براي اين استان تصويب شده كه شامل 2 هزار و 120 پروژه و اقدام ميشود كه 418 پروژه آن تقريبا اجرا شده است.
احمدينژاد گفت: در مورد 53 مصوبه كه شامل 113 پروژه ميشود اقدام چنداني انجام نشده و بقيه پروژهها و مصوبهها نيز در دست اقدام است.
رييسجمهور به برگزاري چهارمين جلسه استاني هيات دولت در استان خراسان رضوي اشاره و اظهار كرد: در طي اين جلسه مصوبات قبلي و روند پيشرفت آنها مورد بررسي قرار ميگيرد و اگر مانعي در راستاي اجراي آن باشد تلاش ميشود اين مانع برطرف شود.
وي تاكيد كرد: ما مصمم هستيم كه به فضل الهي تا پايان دولت دهم، تمام مصوبات و قولهايي كه دولت داده عملياتي شود و اميدواريم كه شما اخبار خوبي از جلسه استاني هيات دولت بشنويد.
دولت ميخواهد ريشه گراني را بخشكاند
رييسجمهور در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به اخلالگري برخي افراد با كمك بيگانگان گفت: آنها در پي آن بودند كه ملت ايران را در ارتباط با نيازهاي اوليه تحت فشار قرار دهند و در اين ارتباط تلاش ميكنند ولي به بيراهه ميروند.
احمدينژاد در ادامه بار ديگر به اهميت هدفمند كردن يارانهها اشاره و اظهار كرد: دولت درصدد اجراي طرح تحول اقتصادي است كه بخشي از آن هدفمند كردن يارانههاست، بخش ديگر آن موضوع گمرك است و بخش ديگر آن بعد مالياتي و بانكي است كه امسال آغاز ميشود و اصلاح پول ملي نيز انشاءالله آغاز ميشود و طرح هدفمند كردن يارانهها از مهمترين قسمتهاي اجراي طرح تحول اقتصادي و در واقع مقدمه تحولات اقتصادي است.
وي با بيان اينكه «اقتصاد ما ميتواند جزو چندين اقتصاد بزرگ دنيا باشد، چرا كه ما امكانات و استعدادهاي لازم را داريم» تصريح كرد: اما در اين ارتباط ضرورت دارد كه ساختارهاي اقتصادي اصلاح شود.
رييسجمهور با اشاره به اجراي فاز اول هدفمند كردن يارانهها با كمك مردم يادآور شد: اجراي هدفمند كردن يارانهها تا امروز دستاوردهاي عظيمي براي ملت ايران داشته است.
احمدينژاد با اشاره به كاهش مصرف انرژي در كشور با اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها گفت: قبل از هدفمند كردن يارانهها در سال 89 روزانه به طور متوسط نزديك به 62 ميليون ليتر بنزين در كشور مصرف ميشد، اما از زمان هدفمند كردن يارانهها تا امروز نزديك به 2 ميليون خودروي جديد اضافه شده، بيش از يك ميليون موتورسيكلت اضافه شده اما مصرف بنزين در كشور از 62 ميليون ليتر به 59 ميليون ليتر كاهش پيدا كرده است و اگر هدفمند كردن يارانهها نبود بايد روزانه 130 ميليون ليتر مصرف ميكرديم كه بيش از 75 ميليون ليتر آن را بايد از خارج وارد ميكرديم.
وي خاطرنشان كرد: طي يك سال و چند ماه اخير كه از اجراي اين قانون ميگذرد، 31 ميليارد دلار صرفهجويي شده كه اين صرفهجويي براي توليد، عمران و آباداني كشور مصرف ميشود.
رييسجمهور با بيان اينكه «اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها به اجراي عدالت در كشور كمك كرده است» افزود: اجراي اين قانون كمك كرد كه برخي فاصلهها كم شود. البته اين فاصلهها برداشته نشده، ولي مختصري كاهش پيدا كرده است و بايد 15 الي 20 سال اين قانون بدون مانع اجرا شود تا فاصلهها كم شود و اين كاهش قابل قبول باشد.
احمدينژاد اظهار كرد: درآمد 20 درصد از پردرآمدترين افراد جامعه نسبت به درآمد 20 درصد از افرادي كه كمترين درآمد را كسب ميكنند با اجراي اين قانون از 12 برابر به 8 برابر رسيده است كه براي رسيدن به نقطه مطلوب بايد اين ميزان به 2 تا 3 برابر برسد و فاصلهها همچنان زياد است. درآمد 10 درصد از افرادي كه بالاترين درآمد را دارند نسبت به 10 درصدي كه پايينترين درآمد را دارند 30 برابر است. البته با اجراي اين قانون 5 تا 6 برابر پايين آمده است.
وي با بيان اينكه «اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها دستاورد فراواني براي كشور داشته است و صادرات غيرنفتي نيز افزايش پيدا كرده است» گفت: اين طرح به عنوان يك طرح تحول اقتصادي نمونه در سطح جهان شناخته و معرفي شده است و مراكز جهاني از ساير كشورها خواستهاند كه بيايند و از ايران در اين ارتباط تجربه كسب كنند، آموزش ببينند و از متخصصان ايراني براي انجام اين موضوع راهنمايي بخواهند و اين امر موجب عزت ملت ايران شده است.
رييسجمهور در ادامه با بيان اينكه «در اجراي اين قانون ما با دو گروه مواجه هستيم و دو گروه در برابر اين طرح هستند» تصريح كرد: گروه اول كساني هستند كه با هر طرح تحولي مخالف هستند و با هر برنامهاي كه دولت در اين راستا ارايه ميدهد بدون بررسيهاي لازم مخالفت ميكنند.
وي تاكيد كرد: موقعي كه ميخواستيم هدفمند كردن يارانهها را اجرا كنيم گفتند قانون جديد در اين زمينه ارايه كنيد و وقتي كه لايحه ارايه شد، زير و رو شد، تمام اختيارات دولت گرفته شد و حداقل اختيار به دولت براي اجراي اين قانون داده شد؛ در حالي كه در دنيا و حتي در كشور خودمان نيز معمول بود كه براي اجراي كارهاي بزرگ به دولت اختيار داده شود. وقتي ميخواهند باري بر عهدهي دولت بگذارند به دولت اختيارات ميدهند. حال ما ميخواستيم قانوني را اجرا كنيم ميگفتند نميشود، نبايد انجام دهيد و بعضا اختيارات دولت را محدود كردند.
احمدينژاد ادامه داد: گروههايي كه مخالف بودند شايعهپراكني ميكردند و ميگفتند با اجراي اين قانون اقتصاد كشور خواهد خوابيد، ورشكسته ميشويم و گفتهاند كه قيمت بنزين به ليتري 2 هزار تومان ميرسد. آنها با اين سخنان بهانه دست اخلالگران ميدهند. اين مسائل از اساس دروغ است و در واقع با اين سخنان بازار به هم ميريزد. در پايان برنامه، حداكثر قيمت بنزين ممكن است به نصف مقدار برسد. ميگويند توفان تورم در راه است و اقتصاد فلج ميشود.
رييسجمهور با بيان اينكه «تورم مربوط به طرح هدفمند كردن يارانهها تا تيرماه 90 خود را نشان داد، برخي ميگويند ميزان تورم 4 درصد و برخي ميگويند 6 درصد بوده است» گفت: بقيه اين مسائل مال چيزهاي ديگري است، طراحيهاي ديگري است. ما با حداقل اختيار كار را شروع كرديم و گفتيم كه اين قانون درازمدت است. نبايد هر روز عوض شود. دولت برنامه 10 ساله تنظيم كرده ولي ميبينيم كه در طي يك سال بيش از پنج بار اين قانون تغيير پيدا كرده يا اصلاح شده است و اين تغييرات در جهت بستن دست دولت و در جهت كاهش اختيارات دولت بوده است.
وي خاطرنشان كرد: ميگويند كه دولت ميخواهد اجناس را گران كند و ما ميخواهيم جلوي گراني را بگيريم. كجا دولت ميخواهد اجناس را گران كند؟ دولت ميخواهد ريشه گراني را بخشكاند و اصلاح اقتصاد نيز در اين راستا است.
رييسجمهور با بيان اينكه «هنوز سناريوي مرحله دوم هدفمندي يارانهها را نهايي نكردهايم تيتر ميزنند» افزود: تيترهاي خلاف واقع و اين اقدامات در اين راستاست كه عدهاي از پيشرفت كشور ناخوشايند هستند و ميخواهند كاري كنند كه شرايط مختل شود و برنامهها اجرا نشود.
احمدينژاد در ادامه به توصيف گروه دوم اشاره كرد و گفت: گروه دوم كساني هستند كه مسووليت اجرايي ندارند، اما ميخواهند از موضع اجرا وارد شوند، دخالت كنند و جزييات را تغيير دهند، بدون اينكه مسووليتي را بپذيرند و هرچه فرياد ميزنيم اين تصميمات به ضرر است و اقتصاد را مختل ميكند توجهي نميكنند. آنها تصميمات غلط ميگيرند و دولت بايد پاسخگوي تصميمات غلط آنها باشد.
وي ادامه داد: مثلا ميگويند اگر قيمت بنزين 100 تومان بالا رفت 50 تومان آن را به مردم بدهيد و 50 تومان آن را به افراد خاص. ميگوييم وقتي 100 تومان بنزين گران شود و 50 تومان به مردم بدهيم، مردم 50 تومان ديگر را از كجا جبران كنند؟ ميگويند 50 درصد را مردم صرفهجويي كنند. ما به آنها ميگوييم اين كار نشدني است. در كدام اقتصاد يكباره مردم 50 درصد ميتوانند صرفهجويي كنند؟ ما ميگوييم اگر 100 تومان اضافه شد 80 تومان آن را به مردم بدهيم و 20 درصد را مردم صرفهجويي كنند. همان اتفاقي كه در مرحله اول هدفمندي رخ داد ولي آنها ميگويند 50 تومان را به عدهاي خاص بدهيد. ما ميگوييم اين كار ايجاد رانت ميكند و آنها ميخواهند با اين كار پول درشت در يك حساب بگذارند و فشار بياورند. مثلا به مديرعامل فلان بانك بگويند به فلاني اين مقدار وام بده و وقتي مديرعامل بانك بگويد اين فرد استحقاق اين مقدار وام را ندارد، اقدام به تهديد بكنند. در حالي كه اين پول ملت است، مال ملت است و بايد عادلانه و بر روي عدالت بين مردم توزيع شود.
احمدينژاد ادامه داد: ما تلاش ميكنيم كه اين طرح را جلو ببريم و انشاءالله اين طرح به صورت كامل و دقيق و با كمك مردم اجرا خواهد شد.
رييسجمهور با اشاره به حمايت دولت از بحث توليد و حمايت توليدگران از اجراي قانون هدفمندي يارانهها گفت: اجراي اين قانون باعث رشد شاخص بورس ما شد، صادرات غيرنفتي ما را افزايش داد. البته در گوشه و كنار مشكلاتي هست ولي عدهاي پيشبيني ميكردند كه توليد كشور در پي اجراي اين قانون صفر ميشود ولي صفر نشد. البته مشكلات هست و بايد آن را از راهي درست حل كنيم و انشاءالله اين مشكلات را برطرف خواهيم كرد.
وي تصريح كرد: آنهايي كه با خباثت بهانه دست برخي ميدهند كه برنامههاي ملت را مختل كنند و در واقع به ملت ايران ضربه بزنند، ملت ايران آرزوي آنها را مبني بر ضربه زدن به ملت ايران به گور ميفرستد.
احمدينژاد صحبتهاي پاياني خود را در صحن جامع رضوي حرم مطهر با خواندن چندين دعا و تشكر از مردم به پايان رساند.